|
|
Riskoger · Brug af riskoger · Spisepinde · Wok
Der er mange fordele ved at bruge en riskoger frem for en traditionel gryde.
En riskoger brænder aldrig risene, og den holder risene varme hele tiden, indtil man slukker for strømmen.
Vigtigt
Tag altid inderskålen ud af riskogeren inden man starter med at komme ris og vand i eller ved rengøring.
Inderskålen skal være ren og tør udvendigt, inden man sætter den tilbage i riskogeren.
Riskoger uden teflon-belægning
Risen vil altid sidde lidt fast i bunden af inderskålen. For at fjerne den, skal man hælde 2 kopper vand i og lade den trække indtil risen er blød, derefter bruger man den medfølgende plastikske til at fjerne risen.
Riskoger med dampkurver
Man kan dampe grønsager, fisk osv. mens risen koger.
Sørg for at dampetiden ikke tager længere end 15 min. og damp altid med en tallerken således, at man både beholder saften og den ikke kommer ned i risen.
Lad ikke riskogeren holde på varmen længere end nødvendigt. |